Klantenservice en veelgestelde vragen.

Laminaat Concurrent heeft intern bezorgdienst. Deze bezorgt door heel Nederland en België. Op de afgesproken leverdatum neemt de transporteur contact met u op over de geplande levering, dit als reminder en zodat u eventueel nog tijd heeft om naar het afleveradres te gaan indien dit nodig is. De goederen worden netjes geleverd. U kunt uw bestelling op elke gewenste dag laten leveren. Let op: U dient bij de aflevering de goederen op uiterlijke gebreken te controleren en eventuele schade op de vrachtbrief te vermelden alvorens u deze aftekent. Dit in verband met een eventuele schade aanspraak.

Als de levering op de afgesproken datum niet kan plaats vinden, dient u dit minimaal 2 dagen van te voren per mail aan ons te melden, dit kan via Contact Formulier. Als dit niet gebeurt en de transporteur staat voor een dichte deur wordt er een nieuwe afspraak met u gemaakt. Hiervoor moeten wij aan u de extra transportkosten in rekening brengen.

Afhalen van uw bestelling bij Laminaat Concurrent is mogelijk, op afgesproken datum zullen wij alles transport klaar verpakken. Uiteraard bieden wij ook een helpende hand aan met het inladen van u bestelling.
Afhaaladres:
Laminaat Concurrent
Laan van Westenenk 88
7336 AZ Apeldoorn (gld)
Afhaal dagen/tijden:
Werkdagen van 10.00 tot 17.00
Vrijdag van 10.00-12.00 en 14.30 tot 19.00
Zaterdag van 10.00 tot 17.00

Jazeker! Wij hebben tevens regelmatig goedkope restpartijen die niet op de website staan. Tevens hebben wij veel restpartijen op voorraad wat wij niet op onze Website hebben staan. Voor restpartijen en aanbiedingen die niet op de Website staan kunt u altijd contact opnemen met ons.

Van de artikelen die op onze Website www.laminaat-concurrent.nl staat is alles voorradig.

Onze levertijd voor voorraadartikelen is binnen 3 dagen, Voor speciale bestellingen kan de levertijd langer zijn. Informeer gerust via info@laminaatcon.nl of ons Contact Formulier, wij koppelen de desbetreffende levertijd aan u terug.

Binnen 8 dagen na bestellen kunt u altijd een wijziging doorgeven. Na 8 dagen U dient contact op te nemen met ons, wij kunnen dan de status van uw bestelling bekijken.
Bekijk het hier

Hoeveel laminaat moet u bestellen?

Hier leggen wij uit hoe u moet berekenen hoeveel laminaat u moet bestellen.
Bekijk het hier

Openingstijden

Online winkelen heeft vele voordelen. Maar niet voor iedereen is dit voldoende om een beslissing te kunnen nemen en daarom biedt onze showroom uitkomst. U bent altijd van harte welkom bij Laminaat Concurrent. In onze showroom hebben wij merken zoals: Quickstep, Berryfloor, Balterio, Meister, Parador, Maison, Tarkett, Ambiant, Krono Original en Kronotex. Naast het bezichtigen van ons assortiment kunt u er met al uw vragen terecht bij een van onze verkopers. Denk daarbij aan: advies over de ondervloer, de plinten of bijvoorbeeld de legrichting van de  laminaatvloer.

Openingstijden van de showroom

Maandag 10.00–18.00
Dinsdag 10.00–18.00
Woensdag 10.00–18.00
Donderdag 10.00–18.00
Vrijdag 10.00– 12.00 en 14.30-19.00
Zaterdag 10.00–17.00
Zondag 11.00–16.00

Laminaat voor zeer lage prijzen!